Periodiek lichten wij graag een van onze partners uit, zodat ook jullie kennis kunnen maken met deze personen.

Vandaag is Sylvia Beugelsdijk-Franssen van Puntkomma - tekst tot in de puntjes aan het woord!

Hoe ben je in contact gekomen met Pascal?

Pascal en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes. We badmintonden vroeger samen. Zo’n 30 jaar geleden. Echt vroeger dus. Zoals dat vaker gaat, zijn we elkaar uit het oog verloren. Tot zijn telefoontje in februari van dit jaar. Om precies te zijn de 18e van die maand. Waarom ik dat exact weet? Dat is easy. Vanaf die dag is mijn (schrijvers)leven nóg mooier geworden. Oók omdat ik Pascal weer vaker zie en spreek, zeker. Maar vooral omdat ik veel artikelen mag schrijven. De lekkerste krenten uit de nog drinkbare Brinta-pap.

 

Wat doe ik precies voor Vivere?

Ik schrijf artikelen en advertorials voor Vivere. Als het kan, probeer ik er iets speciaals van te maken. Net even anders dan anders een artikel insteken. Ook een goed begin is belangrijk. Zoals een triggerende titel. Wat denk je van: 50 tinten grijs in de badkamer? De lezer probeer ik zo mee te trekken in het verhaal. Ik hou bovendien van een beetje humor op z’n tijd. Dit laat ik dan ook - als het even kan - terugkomen in mijn artikelen. Ik probeer daarnaast af te wisselen in schrijfstijl. Of me dat gelukt is, moet je zelf maar beoordelen als je editie 2 van Vivere leest.

 Pascal en ik hebben een goede klik. Als we elkaar zien of telefonisch spreken, hebben we de grootste lol. Aan de andere kant vinden we ook altijd de professional in elkaar; hij als uitgever, ik als tekstschrijver. Dat is mooi in balans.

Waarom moet iedereen het Vivere magazine lezen?

Heb je even? Vivere is mooi en stijlvol. Heel informatief ook. Er staan veel redactionele stukken in over heel diverse onderwerpen. Van wijn en ogen tot duurzaamheid. Van boeken en elektrische fietsen tot financiën. En van badkamers en buitenverblijven tot de natuur. Het is een magazine voor 50+’ers, maar ook de dertiger of veertiger mag er gerust in kijken, hoor. Last but not least: het magazine is gewoon leuk om te lezen. Op de loungebank, in bed, in de pauze op je werk en misschien wel op het toilet. Vivere is zo’n magazine waarbij je het meer dan jammer vindt dat het alweer uit is. Lezen dus!